Tot ce trebuie să știi despre cerceii sterili Studex

Serviciul de perforare a urechii este disponibil în magazinele Coriolan. În acest articol vei găsi răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări despre acest serviciu precum și despre cerceii sterili Studex.

Ce fel de cercei Studex se folosesc pentru perforarea urechii?

În magazinele Coriolan vei găsi atât pistoalele cât și cerceii sterili de la cel mai mare producător de piercinguri din lume – Studex. Poți alege dintre cele 5 modele disponibile, două dintre ele fiind prezentate și pe site-ul Coriolan:

🔸 Cercei Studex Birthstones: Această gamă conține cercei sterili pentru perforarea urechii pe care sunt montate pietre ce au 12 culori diferite. Fiecare dintre ele reprezintă luna în care purtătorul cerceilor s-a născut. Acești cercei au diametrul de 3 mm și pietrele montate sunt cristale de zirconiu. Pentru a perfora urechea cu acești cercei folosim un pistol Universal Studex.

🔹 Cercei Studex Young: Acest model este prezentat sub forma unei mici flori a le cărei petale sunt reprezentate de pietre colorate sau transparente. Acest model este diferit față de Studex Birthstones datorită tijei mai subțiri, potrivită mai curând pentru urechiușele bebelușilor. Pentru a perfora urechea folosim un pistol Studex System 75.

Pe lângă aceste două modele care pot fi comandate și online, în magazinele Coriolan vei găsi disponibile alte modele de cercei sterili: Studex Sensitive, Studex Gold și Studex Diamonds. Cerceii Studex sunt realizați din oțel inoxidabil chirurgical sau din aur.

[foogallery id=”9088″]

Care este costul acestui serviciu și a cerceilor Studex?

Procedura de perforare a urechii este gratuită. Trebuie, însă, să achiziționezi o pereche de cercei sterili pe care consilierii Coriolan o vor folosi pentru perforarea urechii. Prețurile modelelor disponibile încep de la 50 lei/pereche.

Unde este disponibil serviciul de perforare a urechii?

Serviciul de perforare a urechii este disponibil în două dintre magazinele Coriolan din Iași:

Nu este nevoie de o programare prealabilă, însă îți recomandăm să contactezi telefonic consilierii Coriolan pentru a evita aglomerația. De asemenea, în urma unei discuții telefonice vei afla și când sunt disponibili consilierii pentru realizarea acestei proceduri.

Nu ai timp nici măcar să spui „AU!”: Procedura de perforare a urechii durează doar câteva minute. Datorită faptului că se folosesc pistoale de mare acuratețe, nu vei avea timp să spui nici măcar „AU!”. Întregul procedeu se desfășoară foarte repede.

Simptomele ce vor apărea după procedură sunt umflarea și/sau înroșirea minoră a urechii. Acestea vor dispărea în 48 de ore, cu condiția să respecți instrucțiunile de îngrijire prezentate mai jos. Dacă apare durerea sau umflarea locului după acest termen, consultă imediat un medic.

Cum întrețin urechea după perforare?

1️⃣ Pentru a nu apărea complicații, întreținerea urechii după perforare este foarte importantă. Înainte de a atinge urechea și cerceii trebuie să te speli pe mâini cu apă și săpun.

2️⃣ Hidratează urechea de două ori pe zi cu ajutorul gelului primit la achiziționarea cerceilor sau cu cremă de gălbenele. Această procedură trebuie să fie realizată de două ori pe zi (după 24 de ore de la perforare, fără a scoate cerceii din ureche). Mișcă cercelul înainte și înapoi în timp ce aplici gelul sau crema.

3️⃣ Păstrează spray-ul, șamponul, săpunul și alte produse departe de lobul urechii.

4️⃣ Nu îți atinge urechile dacă nu este neapărat necesar. Nu da jos cerceii Studex în primele 6 săptămâni de la perforarea urechii. După acest timp îți recomandăm să schimbi cerceii Studex cu o pereche de cercei din aur.

5️⃣ Lasă urechea să respire. Dacă cercelul este așezat prea strâns pe lob, urechea se poate infecta.

Există o vârstă minimă acceptată pentru această procedură?

În general, recomandăm ca vârsta minimă să fie o lună. Însă, cel mai mic bebeluș care a pășit pragul magazinelor Coriolan pentru acestă procedură a avut 3 zile. Consilierii Coriolan au experiență iar întreaga procedură este sigură datorită instrumentelor de top pe care le folosim.

Dacă ai nevoie de orice alte informații cu privire la procedura de perforare a urechii, Făurarii de Fericire sunt la dispoziția ta:

  • pe e-mail: suport@coriolan.ro;
  • pe Messenger;
  • pe Whatsapp la numărul 0749/090.555.

			

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.