Ce trebuie sa stii despre plata in rate?

Reading Time: 2 minutes

Ai ales bijuteriile, le-ai adaugat in cos si ti-ai dat seama ca suma totala depaseste momentan bugetul tau? Iti doresti, totusi, foarte mult acele bijuterii iar plata in rate ar fi o variata viabila pentru tine? Aceasta facilitate este disponibila in toate magazinele Coriolan si este timpul sa afli mai multe detalii despre ea.

Te poti bucura de bijuteriile Coriolan folosind cardurile de cumparaturi cu plata in rate!

Cardul de cumpărături este, de fapt, un tip de credit pe care il poti obtine doar cu buletinul. Trebuie sa semnezi un acord conform caruia ti se pot verifica veniturile la ANAF si cardul este pregatit. Cu alte cuvinte, respectand anumite conditii, cardul de cumparaturi pentru plata in rate te ajuta sa imprumuti bani de la banca si sa-i inapoiezi fara dobanda.

AVANTAJ card de cumparaturi: beneficiezi de o perioada de gratie (pana la 50-60 zile) in care nu platesti dobanda daca rambursezi integral suma imprumutata.

Trebuie sa stii ca fiecare banca a incheiat parteneriate cu magazine precum Coriolan. De aceea tu vei putea sa cumperi tot ce iti doresti in 3, 6 sau chiar 12 rate egale, fara sa platesti dobanda. Acum poti sa cumperi inele de logodna, bijuterii cu pietre pretioase sau personalizate, folosind cardurile de cumparaturi in rate. In cazul cumpararii online, vei putea sa alegi numarul de rate dupa introducerea numarului de card in pasul de efectuare a platii.

 

▶️ Pentru magazinele Coriolan din Iasi si Bucuresti poti folosi cardurile urmatoarelor banci: Bonus Card de la Garanti Bank (pana la 12 rate), Cardul Star BT (pana la 7 rate) si Card Avantaj (pana la 6 rate).

▶️ Pentru magazinul online sunt disponibile acestea: Star BT (pana la 7 rate), BRD Finance (pana la 3 rate), Card Avantaj (pana la 6 rate).

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre plata in rate, nu ezita sa discuti cu consultantul de la banca la care ai realizat cardul de cumparaturi. De asemenea, si noi iti stam la dispozitie cu informatii in oricare dintre magazinele noastre, pe suport@coriolan.ro sau pe Facebook.

Tu ai ales plata in rate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.