Ce trebuie sa stii inainte sa alegi inelul de logodna

Reading Time: 2 minutes

Ai ajuns la aceasta etapa a vietii tale: trebuie sa alegi inelul de logodna pentru viitoarea ta sotie. Stim, alegerea poate fi coplesitoare dar noi suntem aici ca sa te ajutam sa iei decizia cea mai buna. Afla tot ce trebuie sa stii despre inelele de logodna Coriolan

Inainte sa alegi inelul de logodna trebuie sa stii…

Unde se produce inelul: la nivel local sau in strainatate?

Inainte sa alegi inelul de logodna, poate ca ar fi bine sa stii unde este realizat acesta. Daca alegi un inel de logodna de la Coriolan, fii sigur ca acesta este faurit in atelierul nostru din Iasi. Aici rafinam aurul si, folosind o reteta proprie, realizam inelele de logodna si verighetele prezente in portofoliul nostru.

De ce este importanta aceasta informatie? Pentru ca, daca ai probleme cu bijuteriile achizitionate sau vrei sa intervii cu modificari asupra lor, firma producatoare va fi cea care te poate ajuta. Cel mai bine este ca firma producatoare sa fie cat mai aproape de tine pentru ca eventualele solicitari sau problemele sa se rezolve rapid.

 

De unde provin diamantele inelelor de logodna

Este important sa verifici cu ce firme de diamante lucreaza furnizorul de la care alegi sa cumperi inelul de logodna. De obicei, diamantele cu carataje mai mari de 0.30 ct sunt certificate de catre un laborator independent de clasificare a diamantelor (GIA, GSL, AGS, DRU sau DCLA). Pentru diamantele cu carataje mai mici, Coriolan primeste certificarea pentru intregul stoc de diamante cumparat. Aceasta certificare iti este oferita prin intermediul unui card pentru diamante (ce atesta dimensiunea, culoarea si claritatea diamantului montat in inelul ales de tine).

 

Ce servicii post-vanzare oferim

Ca orice achizitie semnificativa, o bijuterie din aur necesita controale regulate pentru a-si pastra aspectul de-a lungul intregii sale durate de viata. Este important sa verifici daca bijutierul de la care cumperi inelul de logodna ofera servicii de intretinere anuala.

 

Ce se intampla in cazul in care marimea inelului nu este potrivita

Daca iti doresti sa alegi inelul de logodna fara ca iubita ta sa stie nimic, trebuie sa iei in calcul si posibilitatea in care marimea aleasa sa nu fie cea potrivita. La Coriolan, prima modificare a masurii inelului este gratuita, doar costurile de transport fiind asigurate de catre cumparator.

 

Ce se intampla in cazul in care diamantele incep sa se miste in montura sau chiar in cazul in care cade o piatra

Imediat ce alegi inelul de logodna iti trece prin minte posibilitatea de a pierde diamantul… Din pacate, se poate intampla acest eveniment neplacut, din diferite cauze: uzura de zi cu zi, purtarea inadecvata. Totusi, pentru ca aceasta situatie sa fie evitata, noi iti recomandam sa citesti cu atentie certificatul de garantie si recomandarile de purtare ale inelului de logodna.

 

Daca ai orice intrebare legata de inelele de logodna Coriolan, nu ezita sa ne contactezi. Iti stam la dispozitie in oricare dintre magazinele noastre si la adresa de e-mail support@coriolan.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *