Fii cu ochii pe noutatile Coriolan!

Reading Time: 1 minute

Bine ati poposit in noul an si bine v-am gasit pe blogul nostru!  Va multumim pentru anul petrecut impreuna si ne dorim o colaborare cel putin la fel de fructuoasa ca pana acum! Si, ca sa incepem anul cu bine, vom incepe cu NOUTATILE

Stim ca ati petrecut, stim ca ati ales cele mai bune tinute si cele mai frumoase cadouri de la Coriolan dar nu stim daca mai sunteti la curent cu activitatile noastre. Asadar, trebuie sa va anuntam ceva: in sectiunea Cadouri, la Noutati, noi adaugam necontenit produse noi. Aici puteti observa oricand bijuterii care pot deveni cadoul perfect pentru o anumita persoana sau, de ce nu, chiar pentru voi. Poate vreti sa va completati un set de bijuterii sau ati pierdut sansa de a cumpara o anumita bijuterie care poate reaparea in „visteria” noastra.

O selectie dintre aceste bijuterii se afla aici dar, nu uitati, se poate schimba oricand. Singura solutie este sa stati mereu „cu ochii pe noi” si pe toate activitatile pe care le intreprindem pe retelele de socializare si in magazinele noastre.

Care dintre aceste bijuterii este preferata voastra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *