Povestea de dragoste a lunii octombrie

O noua luna, o noua poveste de dragoste… Relatia construita de Ioana si Vali ne-a fermecat si am decis ca trebuie sa o impartasim cu voi. Speram ca va place ceea ce a iesit si poate va ofera si idei creative pentru nunta voastra

Primii pasi catre o relatie deosebita…

Traim in secolul vitezei si avem o viata in mediul online si nu ne mai mira ca unele cupluri „se intalnesc” pentru prima chiar in acest nou mediu. Asta s-a intamplat cu Ioana si Vali: ei s-au cunoscut pe un site de socializare si “dupa cateva discutii pe messenger ne-am dat seama ca avem multe in comun si am hotarat sa ne intalnim”. Prima lor intalnire s-a petrecut in Iasi, in parcul Copou – un cadru de poveste ce le-a oferit posibilitatea de a discuta cate in luna si in stele. Atunci si-au dat seama ca “sunt pe aceeasi unda” si merita sa mearga mai departe impreuna.

Surpriza cererii in casatorie…

Da, a fost ceva special si neasteptat pentru Ioana. Si putem spune: o idee originala venita din partea lui Vali. Totul s-a intamplat in data de 8 martie cand Vali a cumparat un buchetel mic de toporasi tinuti impreuna de inelul de logodna. Iubita lui abia se trezise cand a primit “marele dar”, fara a observa prezenta inelului. Dupa cateva minute de zambete cu subinteles, Ioana a vazut inelul si a spus un DA hotarat la propunerea lui Vali de “a-si petrece legal timpul ce ne-a mai ramas impreuna”.

In astfel de momente, sentimentele traite sunt greu de descris dar, cu siguranta, pentru ambii parteneri a fost ceva deosebit; un moment asteptat si organizat exact asa cum si-a dorit Vali pentru a o surprinde placut pe Ioana. Emotii au fost de ambele parti dar au fost depasite cu multe zambete si ganduri bune cu privire la un nou inceput.

Alegerea verighetelor…

Protagonistii nostri recunosc ca aceasta etapa nu a fost una usoara dar s-au descurcat cu brio. Le-a fost usor sa aleaga brandul Coriolan dar destul de greu sa selecteze doar un model dintre multitudinea de mostre pe care le-au gasit pe rafturile magazinelor si online. Ajutorul din partea consilierilor Coriolan a fost binevenit si cuplul nostru se bucura acum de o pereche de verighete din aur personalizata prin gravare.

Celebrarea nuntii…

Pentru Ioana si Vali nunta a reprezentat prilejul perfect pentru distractie. Si-au dorit sa fie o petrecere la care sa participe toti prietenii, astfel ca toti sa se bucure alaturi de miri. Prietenii, in numar de 250, s-au bucurat de intreaga petrecere ce a fost organizata in 7-8 luni. Au existat si parti mai dificile de organizat, precum asezarea tuturor invitatilor la mese si invatarea coregrafiei pentru “dansul mirilor”. Eforturile lor au dat roade iar petrecerea a fost exact asa cum si-au propus.

Cum se zareste la orizont viitorul cuplului…

Ioana si Vali sunt doua persoane pozitive si considera ca “viitorul arata foarte bine”. Bineinteles, stiu si cum sa contribuie la realizarea lui: cu mult respect si iubire. Pana la urma, viata de cuplu este precum lucrul in echipa iar daca ambii parteneri lupta sa atinga obiective comune, cu siguranta casnicia va fi exact asa cum se doreste a fi.

Recomandarile pentru viitorii miri…

Iubirea, respectul si comunicarea sunt ingredientele secrete ce tin sudata o casnicie iar Ioana si Vali stiu cel mai bine asta. De asemenea, sfatul lor pentru viitorii miri este: „sa se enerveze pe rand si sa nu se incapataneze in acelasi timp”. 😛

Va uram casa de piatra si ne bucuram nespus ca faceti parte din marea familie Coriolan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.