La Coriolan iti poti readuce bijuteriile la viata

Reading Time: 1 minute

Bijuteriile abia cumparate sunt stralucitoare si pregatite pentru covorul rosu. Dar, odata cu trecerea timpului, acestea isi schimba aspectul si se intampla sa nu-ti mai faca cu ochiul ca inainte. Acum poti sa le readuci la viata cu ajutorul nostru!

Iti doresti ca bijuteriile tale sa arate mereu ca atunci cand le-ai achizitionat? Atunci trebuie ca, din cand in cand, sa le aduci la noi pentru a le reda frumusetea de alta data. Bijuteriile au nevoie de bijutieri iscusiti si de „vizite periodice” pentru a le mentine „sanatoase”. Noi ne-am gandit sa venim in sprijinul vostru cu o oferta ce priveste intretinerea bijuteriilor.

Daca ajungi prin Iasi, in urmatoarea perioada te vei intalni in magazinele Coriolan cu campania „Readucem bijuteriile la viata”. Ce presupune aceasta? In perioada 25 septembrie – 19 noiembrie 2017 poti aduce bijuteriile la noi pentru a le ingriji, le vom oferi stralucirea care le-a consacrat si te-a cucerit.

Nu-ti fie teama: Procedeele de curatare si reparatie se vor face cu ajutorul tehnologiilor profesioniste de care dispunem.

Ce presupune campania?

Pe scurt, vii cu cat mai multe bijuterii la noi si beneficiezi de discount mai mare dupa cum urmeaza:

  • Aduci 1 bijuterie: ai 20% discount la serviciile de reparatie si curatare
  • Aduci 2 bijuterii: ai 30% discount la serviciile de reparatie si curatare
  • Aduci minim 3 bijuterii: ai 40% discount la serviciile de reparatie si curatare

Asadar, noi te asteptam cu bijuteriile la care tii cel mai mult si care merita o atentie deosebita. Iti promitem ca vor fi la fel de stralucitoare ca la inceput!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.