Vedetele lunii octombrie sunt… Cerceii

Reading Time: 2 minutes

Este o regula nescrisa dar de toti stiuta: femeile adora accesoriile! Daca trebuie sa-i cumperi unei domnisoare sau doamne un cadou, noi iti propunem sa-ti focusezi atentia asupra vedetelor lunii octombrie: CERCEII

Accesoriile sunt cele care completeaza perfect tinuta oricarei femei care se pregateste de o petrecere, de o iesire in oras cu prietenii, de o intalnire romantica sau sa-si conduca ai sai copii la scoala. Dupa cum ne putem da seama, accesoriile sunt mereu prezente, indiferent de ocazia cu care sunt purtate si acesta este motivul pentru care am decis ca putem discuta despre CERCEI luna aceasta.

Pentru inceput, daca iti doresti sa porti cercei, trebuie sa ai urechile perforate. Daca acest proces a avut loc cand erai mica, aceasta nu este o problema. Dar exista persoane care isi doresc sa-si perforeze urechile in prezent sau chiar sa faca posibilia purtarea unei a doua perechi de cercei. In acest caz, poti apela la serviciul nostru de perforare a lobului urechii: acesta nu costa nimic si se poate realiza in doua dintre magazinele noastre din Iasi – Nicolae Iorga si Carrefour Felicia. Va trebui, insa, sa achizitionezi o pereche de cercei sterili, speciali create pentru procedura de perforare a lobului urechii cu pistolul.

Daca ai trecut de aceasta etapa, trebuie sa-ti alegi pereche de cercei care se potriveste stilului tau, caracterului si tinutei tale. De asemenea, poti alege si in functie de sistemul de prindere sau de forma cerceilor, ori preferi pietrele pretioase sau cele semipretioase. Pentru oricare dintre aceste preferinte, noi avem o solutie/un model de cercei potriviti.

Cercei cu pietre pretioase

 

Cercei cu pietre semipretioase

 

Cercei cu prindere cu tortita

 

 

Prindere pe lobul urechii

 

Oricare dintre perechile de cercei prezentate pot fi vizualizate in magazinele noastre din Iasi si pe site-ul nostru. Sunt la un click distanta de voi!

Asadar, care dintre aceste perechi de cercei crezi ca s-ar potrivi preferintelor tale?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *