Ai reducere la refacerea verighetelor Coriolan

Reading Time: 2 minutes

Ai patit-o si pe asta – verigheta ti-a alunecat de pe deget si nu o mai gasesti. Sau aceasta nu iti mai vine bine pe deget, sta in cutie si te uiti cu tristete la ea. Poate timpul si-a pus amprenta pe stilul vostru si acum verighetele nu va mai reprezinta. Care este solutia!? Noi iti propunem refacerea verighetei!

Ai vrea sa porti din nou simbolul relatiei voastre pe deget, insa pur si simplu este imposibil din diferite motive. Dar noi iti propunem o varianta de rezolvare! Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt urmatorii:

Trebuie sa ne calci pragul, fizic, vizitand unul dintre magazinele Coriolan din Iasi sau Bucuresti sau virtual trimitandu-ne un e-mail pe support@coriolan.ro

In prima faza trebuie sa verificam daca modelul tau mai face parte din catalogul standard de verighete Coriolan sau daca se poate face pe comanda. Si exista 3 variante:

  1. Daca modelul de verigheta se regaseste in oferta actuala de verighete Coriolan, atunci poti aduce vechea verigheta, in cazul in care nu ai dat-o disparuta ?, ca si aur la schimb pentru realizarea celei noi. De asemenea, ar fi util sa avem si verigheta sufletului tau pereche pentru a o folosi drept etalon.
  2. Daca modelul de verigheta nu se mai regaseste in oferta actuala Coriolan, insa, totusi, il putem realiza la comanda, impreună cu designer-ul nostrum, iti vom comunica o oferta cat mai avantajoasa de costuri.
  3. Daca modelul nu se mai poate recrea iti putem propune un model asemanator care se regaseste in oferta de verighete Coriolan. Și în acest caz poți aduce verigheta/verighetele ca aur la schimb, iar consilierii noștri îți vor comunica o ofertă personalizată.

Daca te afli in oricare dintre situatiile de mai sus, poti beneficia de avantajele campaniei „Refacerea verighetelor nu a fost niciodata mai simpla”. Aceasta se desfasoara in perioada 25 septembrie – 19 noiembrie 2017 iar mecanismul este urmatorul:

  • Se aplica un discount de 50% reducere la manopera de refacere a verighetelor
  • Se aplica modelelor de verighete mai vechi, desperecheate sau integral pierdute daca poti sa faci dovada ca bijuteria a fost cumparata de la Coriolan.
  • Se aplica discount modelelor de verighete marca Coriolan, daca acestea se regasesc in catalogul Coriolan. Daca modelul nu se mai regaseste in catalogul nostru, atunci putem sa-ti propunem un model nou, prezent in catalogul actual.

Poti afla mai multe despre campanie in magazinele noastre din Iasi si din Bucuresti. Abia asteptam sa te surprindem cu noile modele de verighete pe care ti le punem la dispozitie cu drag!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.