Cumparati verighete Coriolan si castigati luna de miere a visurilor voastre!

Reading Time: 2 minutes

Dragii nostri, in aceasta vara avem doua surprize pentru voi: platforma de activare a garantiei online si concursul “Castiga luna de miere a visurilor voastre”! Haideti sa aflam mai multe despre concursul care va poate pune la dispozitie luna de miere la care ati visat dintotdeauna!

Ati sperat tot timpul la o luna de miere ca-n povesti dar nu v-ati gandit niciodata ca visul ar putea sa devina realitate? Ei bine, noi “ne-am pus resursele la contributie” si am gandit o campanie ce aduce bucurie si zambete pe chipurile indragostitilor, ca doar nu degeaba ne numim Faurari de Fericire. 😊

Ce trebuie sa faceti ca sa participati la concurs?

  1. Cumparati verighete Coriolan! In primul rand, trebuie sa faceti parte din marea familie Coriolan pentru a putea sa participati la concurs. ❤
  2. Cine poate participa: Persoanele fizice, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la 1 iunie 2017, cu domiciliul stabil in Romania.
  3. Produsele participante: modelele de verighete Coriolan care fac parte din catalogul standard al firmei, cumparate incepand cu data de 1 aprilie 2017. Doar acestea au gravate pe interior codul unic de identificare care va fi inregistrat in concurs.
  4. Perioada concursului este cuprinsa intre 1 iunie 2017 si 31 octombrie 2017.
  5. Mecanismul concursului:

a) Activati garantia online pe coriolan.ro/activare prin completarea formularului de activare. Toate datele trebuie sa fie valide!

b) Raspundeti la chestionarul de satisfactie primit pe e-mail in perioada 1 iunie – 31 octombrie 2017. Sunt doua sanse de castig daca fiecare dintre parteneri completeaza chestionarul primit pe e-mailul personal!

Ce castigati daca participati la concurs?

Veti spune: „Stim deja: Luna de Miere a visurilor noastre!”. Si asa este! Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si se va bucura de o excursie pentru doua persoane catre o destinatie aleasa de acesta. Excursia este oferita sub forma unui voucher in valoare 3000 euro (TVA inclus) care este valabil in perioada 1 decembrie 2017 – 1 martie 2018. Aceasta excursie este pusa la dispozitia castigatorului iar voucherul acopera trasportul si cazarea la destinatia aleasa. Intregul regulament al concursului poate fi consultat aici pentru a nu avea niciun dubiu asupra mecanismului campaniei.

Avem si cateva idei pentru luna de miere…

Pentru luna de miere perfecta puteti alege destinatii fie din Romania, fie din intreaga lume.  Orice destinatie alegeti trebuie sa fie cea la care ati visat de mult timp si care merita sa fie castigatoarea concursului Coriolan!

Abia asteptam sa primim feedback-ul vostru si cateva poze din luna de miere a visurilor voastre!

S-ar putea sa iti placa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *