Amintirile nepretuite se nasc la Coriolan

Reading Time: 3 minutes

Vom cauta mereu sa daruim persoanelor dragi cele mai frumoase daruri si sa le oferim cele mai minunate amintiri. Pentru ca suntem faurari de fericire, Coriolan este complice la astfel de povesti si creeaza cu drag, de fiecare data, cadouri nepretuite. Cel mai bun designer in aceste situatii este inima. Clientul vine la noi cu propria idee, iar noi personalizam bijuteria conform preferintelor acestuia.

Asadar, daca vrei sa surprinzi o persoana iubita, un prieten, pe cineva apropiat sau daca vrei sa iti daruiesti tie o bijuterie deosebita, vino in magazinele Coriolan sau scrie-ne ideea ta de model pe adresa de e-mail support@coriolan.ro, iar noi vom realiza bijuteriile pe comanda pe care ti le doresti. Nu este nevoie sa fii talentat la desen, ci trebuie doar sa ne descrii cum vrei sa arate viitorul inel, colier, cercei sau bratara.
Alte inimi creative au apelat deja la serviciile noastre de faurari de fericire si le-am dat contur acestor povesti pe care vrem sa le impartasim acum cu voi.


Iubire pura

Dragostea parinteasca nu poate fi definita, insa dragii de ei se straduiesc clipa de clipa sa arate cu fiecare gest si cuvant pretuirea pe care o poarta copiilor lor. Astfel au facut doi parinti care s-au gandit ca cel mai frumos si-ar putea arata aprecierea fata de fiica lor in ziua majoratului cu o pereche de cercei de un rafinament sublim incrustati cu diamante briliant pe margini, iar central cu un diamant princess.

Pasiune eterna
Un alt client a vrut sa daruiasca unei persoane dragi o imbratisare vesnica si puternica. Astfel a venit cu ideea unui inel cu piatra de rubin prinsa intr-o montura care aminteste de stransoarea dulce a cuiva apropiat.

Regina inimii sale
Iubirea ne face mai ingeniosi decat credeam. Un tanar indragostit si-a dorit sa isi surprinda iubita cu tot atatea diamante cat are relatia lor ani. Pentru regina inimii sale acesta a comandat un pandantiv in forma de coroana incrustat cu 3 diamante, simbolizand numarul de ani pe care ii aniverseaza cu iubita sa.

Zbor de fluturi
Viata ne ofera mai multe „noi-inceputuri”. Drept cadou de botez un cuplu a gasit ca nimic nu ar fi mai potrivit decat o pereche de fluturi incrustati cu puritatea diamantelor care sa poarte viitorul om intr-un zbor lin si gingas prin viata.

Daruri pentru suflet
Avem nevoie sa ne acordam timp, sa ne bucuram zilele si sa le presaram cu fericire asa cum stim. O doamna si-a dorit sa ii faurim un pandantiv cu numele celor 3 catei ai dumisale, asa ca artizanii Coriolan au creat acest mic simbol al marii ei iubiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *