Verighete perfecte pentru o viata intreaga

Reading Time: 2 minutes

Viata nu ne lasa sa trecem prin ea oricum. Mai pune obstacole uneori, dar fara ele nu ar mai fi atat de frumos totul. Si intr-o relatie se ivesc adesea „incercari”, iar cand iubirea este adevarata, ele nu fac decat sa uneasca cei doi indragostiti si mai tare. Fara aceste „probe” n-am putea sa luam mereu deciziile corecte, iar pentru ca stim cat de importante sunt, Coriolan va pune la dispozitie serviciul „Verigheta perfecta”. Acesta va ofera posibilitatea de a purta verighetele inainte de a da comanda finala cu scopul de a le testa comoditatea. Vor fi realizate din alama si vor respecta exact dimensiunile alese de voi (profil, latime, grosime si marime, nu si finisaj sau model exterior).

Poate ca ai gasit modelul la care ai visat, aurul galben iti sta atat de bine, iar diamantele incrustate dau exact nota de eleganta pe care o cauti. Insa verigheta perfecta nu se rezuma doar la aspect, ci este o potrivire exacta intre modelul, latimea si profilul ei.

Astfel, vei putea sa iti personalizezi verigheta dupa cum doresti, iar ideile tale vor fi respectate intocmai de faurarii nostri de fericire. Forma și conformația degetelor sunt două aspecte foarte importante, in functie de ele stabilindu-se latimea si profilul adecvate pentru tine. Daca ai degetele fusiforme, te numeri printre cei mai norocosi pentru ca asta inseamna ca ti se potriveste orice profil. Daca, insa, ai falangele proeminente, recomandate sunt modelele bombate, mai subtiri. Pentru persoanele cu degetele lungi recomandam verighete cu latimea intre 6-10 mm, in timp ce persoanelor cu degetele mai scurte le recomandam verighete inguste de 3-5 mm.
Asadar, stabiliti impreuna cu consultantii Coriolan care sunt verighetele ideale pentru voi si testati-le purtand modelele realizate din alama. Daca va sunt perfecte nu va ramane decat sa faceti comanda finala si sa va bucurati de ele intreaga viata.

Nu uitati ca garantia lor trebuie activata completand formularul online , iar daca veti raspunde si la chestionarul de satisfactie pe care il veti primi ulterior pe e-mail intrati automat in tombola care va poate aduce luna de miere a visurilor voastre. Inscrierile se fac pana pe 31 octombrie 2017.

One comment

  1. Pingback: Coriolan la Ghid Mariaj 2018 - Blog Bijuterii Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *