Locatia perfecta pentru o nunta de vis

Reading Time: 3 minutes

Ti-ai imaginat de multe ori nunta perfecta, insa nu ai gasit locul ideal in care sa o poti aduce la viata? Daca planuiesti sa celebrezi aceasta deosebita noapte in romanticul Iasi, avem cateva propuneri pentru tine cu ajutorul carora sa iti poti trai visul cu ochii.

Bellaria
Romantice, intime sau somptuose, cele trei sali de nunti ale restaurantului Bellaria se disting prin eleganta si frumusetea stilului lor.

Restaurantul Clasic – intim si romantic, atmosfera este indulcita de tonuri naturale si calde. Sala cu coloane inalte, pereti acoperiti partial cu oglinzi si vitraliile care impodobesc tavanul, te trimit inapoi in timpuri romantiaose si alese.

 

 

 

 

 

Restaurantul Gourmet – aici predomina stilul somptuos, maret, dar si cu detalii care ofera o anumita intimate salii. Mobilierul rafinat, atent prelucrat din lemn masiv, lampile din metal aurit, lampadarele si aplicele din ceramica neagra de Spania contureaza aspectul si atmosfera saloanelor regale.

Restaurantul Loja Domneasca – gratia acestei sali este data de elegantele candelabre si tavanul inalt imbracat in lemn. In serile calde, una dintre laturile salonului permite deschiderea lui, iar ringul de dans se poate muta in aer liber, printre lilieci, sub cerul instelat.

 

 

 

 

 

Restaurant Traian
Traian – Cu o eleganta aparte si un aer istoric, Restaurantul Traian iti sta la dispozitie pentru organizarea unei nunti de basm. De peste un veac aici s-au scris cele mai emotionante povesti cu miri fericiti, intr-un decor autentic, ideal pentru inceputurile de drum.

 

 

 

 

 

Ristretto
Restaurantul Ristretto celebreaza iubirea in doua saloane care, precum numele ce il poarta, sunt caracterizate de o dulce eleganta.
Salonul Ferrero – orice petrecere de nunta capata aici ceva magic, ca un inceput de poveste. Cu intampinarea unor nuante de ciocolata amaruie care iti poarta privirea pe liniile elegante ale salii, salonul Ferrero surprinde prin imbinarea atat de naturala intre sobru si cordial, iar fiecare detaliu prinde un soi de somptuozitate sub lumina candelabrelor.

Salonul Raffaello – ca o surpriza dulce, aceasta sala se remarca prin luminozitate si nuantele pastelate care, alaturi de mobilier si detaliile decorative dau aparenta unui salon aristocrat, cu un ambient cochet si o doza ideala de rafinament.

 

 

 

 

 

Unirea Hotel & SPA Iasi
Programul Nunta la Unirea este un serviciu personalizat al Unirea Hotel & SPA Iasi. Frumusetea si eleganta sunt celebrate in toate cele 4 sali de evenimente in care nunta ta de vis va fi la inaltimea dorintelor. Gratia si delicatetea spatiilor te vor face sa te simti ca intr-o „Tara a minunilor”. Cu profesionalism si dedicare, echipa lor te va ajuta sa pui la punct fiecare detaliu, de la decorul salii, la meniu.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *