Inelul povestii tale de dragoste

Reading Time: 2 minutes

Cu fiecare inel de logodna faruit deschidem cartea unei noi povesti de dragoste. Trairile voastre autentice si intense ne-au inspirat mereu sa cream nu doar o simpla bijuterie, ci un adevarat simbol care sa vorbeasca despre voi.

Cu cat este mai personal acest insemn de inceput de drum, cu atat el este mai deosebit si va purta vesnic cu el semnificatia iubirii pure. Pentru a cuprinde cat mai bine povestea unica ce va reprezinta, faurarii nostri asteapta sa trimiteti pe adresa de e-mail office@coriolan.ro cum va imaginati inelul de logodna, iar ei le vor realiza intocmai.
Fie ca este un model pe care l-ai avut mult timp in minte, fie ca preferi sa alegi unul dintre cele create cu pasiune de echipa Coriolan, vei putea gasi aici un simbol cert al relatiei voastre care sa va marcheze drumul in viata.
Tocmai de aceea am realizat pentru tine o selectie a celor mai frumoase inele de logodna din luna aceasta, vedetele lunii iunie, pe care le poti achizitiona cu 15% reducere.

Un inel in care faurarii Coriolan au reusit sa cuprinda intensitatea dragostei, asa cum au vazut-o in ochii indragostitilor.

Pentru iubirile indelungate care se cunosc de o viata, designer-ul nostru a creat un inel care emana pretiozitate.

Pentru ca in ochii partenerilor iubitele lor femei sunt intotdeauna fiinte gingase si fragile, acest inel de logodna ilustreaza intocmai aceste trasaturi datorita liniilor curbe si marii de diamante ce le impodobesc.

Dragostea ne tine mereu cu capul in nori, de aceea am adus in acest insemn al iubirii maretia albastrului cer.

Clasicul este adesea definitia iubirii autentice, de aceea faurarii Coriolan au adus din nou in atentie diamantul, printr-un finisaj atent si delicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *