Cadouri de absolvire, cu personalitate

Reading Time: 1 minute

Amintirea este cea mai de pret mostenire pe care o poti lasa si pe care o poti purta mereu cu tine. Viata ne este plina de momente care ocupa un loc special in sufletul nostru, iar unele dintre ele se intiparesc in suflet si mai puternic.

Una dintre primele mari amintiri este ziua absolvirii pe care fiecare isi doreste sa o marcheze cat mai frumos posibil. Iar daca si tu ai in viata ta un proaspat absolvent si vrei sa ii oferi un cadou cu adevarat deosebit, poti alege dintre darurile-simbol Coriolan: o bijuterie cu semnificatie daruita intr-o zi cu o mare incarcatura emotionala, care marcheaza in acel moment un nou inceput in viata absolventului. Este un magnet de clipe minunate care va pastra in imaginea sa amintirea inceputului.

O bijuterie personalizata nu este doar un cadou, ci si un purtator de povesti care va pastra din acel moment fiecare clipa importanta din viata. Poti individualiza aceste accesorii fie cu initialele dorite, fie cu numele absolventului, cu un alint ori cu un cuvant a carui semnificatie doar voi il intelegeti. Pentru aceste bijuterii personalizate, diamantul este cadou.

S-ar putea sa iti placa si:

2 comments

 1. Lungu carmen

  Bună ziua, un colier cu numele Madalina, preț și modele. ..Va mulțumesc.

  1. coriolan Post author

   Bună, Carmen,

   Ne bucurăm că ne-ai contactat și ne cerem scuze pentru răspunsul întârziat.

   Pentru bijuteriile de tip Cuvinte de Aur prețul variază în funcție de lungimea pandantivului. Astfel, pentru o bijuterie cu numele Mădălina prețul va fi de 1050 lei. În plus, îți oferim cadou un diamant de 0,01 ct GVS1 care va fi montat pe bijuterie.

   Îți recomandăm să vizitezi pagina bijuteriei https://goo.gl/MITfKG, iar pentru orice alte detalii îți stăm la dispoziție cu drag.

   Îți dorim o zi minunată,
   Echipa Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *