Cum sa te pregatesti pentru a primi „intrebarea cea mare“

Reading Time: 2 minutes

Numai gandul la casatorie, la eternitatea alaturi de jumatatea ta iti provoaca un amalgam de emotii greu de stapanit. Uneori te astepti, alteori nu, insa in ambele cazuri trairea e neasemuita.

Nu poti fi nicicand pe deplin pregatita pentru un astfel de moment, insa noi ne-am gandit la cateva sfaturi pentru acelea dintre voi care nu au fost inca cerute in casatorie, insa care sunt foarte aproape de a primi aceasta intrebare:„vrei sa fii sotia mea? “.

Probabil ca ai visat macar o data la momentul cererii in casatorie. Ti-ai imaginat o scena romantica, o surpriza de zile mari, o declaratie siropoasa si un inel care sa te lase fara cuvinte. Insa stiti prea bine, dragi femei, ca cea mai frumoasa cerere in casatorie nu este neaparat una pompoasa, ci una simpla, care izvoraste din adancul inimii. Iar daca noi nu trebuie decat sa raspundem, barbatii au nevoie sa isi adune tot curajul in intrebarea care va va schimba amandurora destinele. Oricum ar alege sa faca acest pas, importanta este aprecierea gestului sau. In fond, iubirea este cea care va uneste, si nu modalitatea in care iti cere mana.

Emotia atat de intensa a momentului te poate lasa fara cuvinte. Insa nu iti face griji pentru asta. Fii naturala. Glasul inimii e cel care te ghideaza si care este cel mai prezent.

Vei simti nu doar emotia ta, ci si pe cea a jumatatii tale, tremurul de maini, al inelului pe degetul tau. Il privesti si nu esti sigura daca iti place. Pentru a evita un astfel de moment, ai putea sa ii dai de inteles din timp care sunt in preferintele tale in materie de bijuterii. Daca, insa, esti pusa in fata faptului implinit, nu diminua intensitatea momentului cu o astfel de remarca. Iubirea si fericirea vin din interior, iar sufletul tau pereche a depus un mare efort pentru a gasi inelul pe care l-a considerat ideal.

Abia astepti acest punct in relatia voastra? Nu uita care sunt, de fapt, valorile cele mai importante si ca iubirea este cea v-a unit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.