Bijuterii Coriolan cu personalitate

Reading Time: 2 minutes

O bijuterie este mult mai speciala atunci cand are in spate o poveste. La Coriolan faurim fericire prin aceste mici simboluri ale unor momente importante din viata voastra.

Prietenia
Sunt ceva rar prietenii, si mai ales aceia care stiu sa te pretuiasca, asa ca sarbatoreste prietenia oferindu-le in dar oamenilor apropiati sufletului tau un pandantiv personalizat cu initiala numelui lor.

Recunostinta
Familia este, poate, singura care nu te va dezamagi niciodata. Multumeste-le si arata-le recunostinta pe care le-o porti cu o bratara personalizata, care sa le poarte noroc si care sa le aminteasca mereu de tine.

Un cadou pentru tine insuti
Din cand in cand, pune deoparte putin timp pentru tine. Rasfatul unei zile iti poate aduce amintiri pentru intreaga viata.

Viata incepe cu un „DA”
Iubirea merita celebrata zi de zi. De aceea ne-am gandit sa iti dam posibilitatea de a grava pe verighete soaptele de dragoste rostite de inima jumatatii tale. Incepe fiecare dimineata cu o declatie de iubire.

Viata e plina de momente neasteptate care ne ajuta sa apucam drumul cel mai bun pentru noi. Coriolan creaza cate un simbol personalizat pentru fiecare astfel de clipa si te indeamna sa traiesti la intensitate maxima, la fel ca stralucirea bijuteriilor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.