Fericirea e o bijuterie Coriolan

Reading Time: 1 minute

Fericirea capata, pentru fiecare, o anumita expresie. La Coriolan, fericirea ia forma bijuteriilor pe care le faurim cu atata pasiune si profesionalism.

Aceste detalii pretioase, fie ele din aur alb sau galben, cu diamante sau alte pietre pretioase, cu model simplu sau mai extravagant, sunt mici motive de bucurie cu care poti aduce zambetul pe chipul unei persoane dragi sau chiar pe al tau. Un cadou pentru el, pentru ea, pentru tine. Si este cu atat mai deosebit daca este unul personalizat. De aceea cream pentru tine bijuterii individualizate, rupte din imaginatia ta.

Tehnologia avansata cu care lucram ne permite sa aduce la viata povestile voastre. A?a cum este acest pandantiv modelat dupa forma moleculelor de serotonina, compusul chimic din organismul nostru care ne permite sa percepem fericirea. A?adar, am dat forma fericirii in adevaratul sens al cuvantului. Iar la Coriolan putem fauri monograme care sa va pastreze amintirile asa cum vreti, nu doar sub forma pandantivelor, ci si a bratarilor si a cerceilor.

Tu cum ai vrea sa arate povestea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *