Graveaza pe verighete povestea inimii tale

Reading Time: 1 minute

Faurim fericire de peste 20 de ani, iar anul acesta ne-am gandit sa va incantam cu serviciul nostru premium, unic in Romania, de gravare a verighetelor cu bataile inimii.

Prelucrate cu migala de mesterii Coriolan, aceste verighete poarta cele mai frumoase insemne ale iubirii pentru ca voi sa pastrati mereu aproape emotia lui „DA”. Nu v-ar placea sa purtati toata viata pe deget soaptele de iubire ale jumatatii voastre?

Gravarea verighetelor cu pulsul inimii este un serviciu inspirat de unicitatea sentimentelor si a povestilor voastre de dragoste, surse ale fericirii zi de zi. Daca vrei sa iti scrii povestea de iubire vino in cel mai apropiat magazin Coriolan si incearca serviciul nostru. Pana atunci, descopera bataile inimilor unor indragostiti deja gravate pe verighetele lor aici: http://www.coriolan.ro/verighete/heartbeat/

Pe 17, 18, si 19 februarie te asteptam la targul de Nunti Ghid Mariaj pentru a incerca serviciul nostru premium de personalizare a verighetelor. Mai mult, pana pe 31 martie le vei putea achizitiona cu o reducere speciala de 7%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.