Coriolan va fi prezent la Targul de nunti Mariage Fest

Reading Time: 2 minutes

Acum ca priviti amandoi in aceeasi directie, dragi viitori miri, este momentul oficializarii acestei minunate experiente din viata.
Casatoria nu este altceva decat incununarea iubirii voastre, iar celebrarea ei presupune un sir de evenimente si de necesitati care s-ar putea sa va dea putin de furca. Pentru a veni in ajutorul vostru, specialistii in materie de bijuterii, rochii de mireasa, organizari de evenimente, fotografii, video si muzica se reunesc in fiecare an la targurile de nunti.

Coriolan isi incepe anul prin a fi alaturi de voi la targul Mariage Fest ce va avea loc pe 3, 4, si 5 februarie la Palatul Parlamentului in Bucuresti. Cu o traditie de peste 20 de ani, serviciile noastre ating standarde inalte de calitate confirmate de cuplurile care poarta verighete Coriolan de ani de zile. Iar anul acesta am pregatit pentru voi un serviciu premium pentru a va ajuta sa pastrati mereu aproape emotia lui “DA” si intensitatea iubirii ce va leaga. Cu ajutorul unui dispozitiv special v? ve?i prelua propriul puls pe care mai apoi f?urarii nostri îl va aranja frumos într-o gravare pe verighetele voastre.

Va asteptam cu drag la targ, standul U58, pentru a testa serviciul si pentru a descoperi surprizele pe care vi le-am pregatit pentru inceputul vostru de drum impreuna. Gasiti detalii despre targ aici: http://www.mariagefest.ro/, si puteti descoperi bataile inimilor unor îndragostiti deja gravate pe verighetele lor aici: http://www.coriolan.ro/verighete/heartbeat/

ekg rings 8

ekg rings 10

ekg rings 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.