Cei mai frumosi ani sunt anii fauriti cu fericire

Reading Time: 1 minute

Iubirea dureaza o vesnicie, iar asemenea ei se pastreaza si simbolurile create de noi. Concursul „Coriolan premiaza cele mai inspirate cereri in casatorie” a scos la lumin? ingeniozitate si dragoste fara limite, iar noi nu am putut ramane pasivi la toate ideile de marturisire a iubirii. De aceea pe 16 decembrie am oferit un premiu suplimentar, castigatorul fiind extras dintre cei deja casatoriti care si-au dorit sa isi reinnoiasca juramintele facute.


Inelul din aur cu diamant este pe drum spre Leonard si Ema care anul acesta au implinit 20 de ani de cand impart fiecare zi unul cu celalalt. Povestea lor a inceput in 1996, acelasi an de cand noi am inceput sa fim faurari de fericire.

Flacara vie a dragostei lor se vede arzand in cuvintele cu care Leonard alege sa vorbeasca despre sotia lui. „Au fost ani frumosi, plini «cu de toate». Au trecut, avem doi copii (un baiat de 18 ani, si o fata de 11 ani). Suntem si vom fi impreuna in continuare si as dori, din tot sufletul, sa reinnoiesc jur?mintele, sa o cer «din nou in casatorie», astfel incat sa-i fac o mare bucurie, sa-i picur in suflet putina fericire”, ne povesteste Leonard. Acum isi doreste sa isi marturiseasca dragostea in direct, la radio, dorinta pe care noi o vom face sa devina realitate. „Pentru mine ar fi extraordinar, iar pentru Ema, sotia mea, cred ca ar fi o foarte mare bucurie si fericire”, spune acesta.

Leonard asteapta cu nerabdare ca, alaturi de sotia sa, sa isi refaca juramintele. Ema nu stie ce o asteapta, dar stie, cu siguranta, ca a gasit o comoara cu 20 de ani in urma care nu iroseste nici o zi si nu uita sa-i declare dragostea.

Faurim fericire de 20 de ani, si invatam zilnic de la voi cum arata iubirea neconditionata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.