Am deschis un nou magazin in Centrul Comercial Felicia din Iasi

Reading Time: 3 minutes

In martie am lansat al treilea si cel mai nou magazin de bijuterii din Iasi, in Centrul Comercial Felicia. O bucurie pentru iubitorii de frumos, in care veti putea gasi, asa cum v-am obisnuit, atat verighetele si inelele de logodna fabricate la Sediul Central de Productie Coriolan, cat si bijuterii din aur cu diamante, pietre pretioase si semipretioase.

2. Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p043

Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p001

Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p005 Inaugurare Coriolan Iasi Felicia Inaugurare Coriolan Iasi Felicia Inaugurare Coriolan Iasi Felicia Inaugurare Coriolan Iasi Felicia Inaugurare Coriolan Iasi Felicia

Ce gasiti in noul magazin Coriolan din Centrul Comercial Felicia?

1. Inele de logodna

Pe langa multe modele reprezentative pentru cele 8 colectii de inele de logodna, aveti la dispozitie inelele disponibile imediat, pe care le puteti lua cu voi acasa, pe loc. In plus, este important sa stiti ca in cazul in care nu stiti ce sa alegeti, consultantii Coriolan sunt la dispozitia voastra cu sfaturi si raspunsuri pentru toate intrebarile legate de bijuteriile Coriolan.

2. Verighetele Coriolan

In noul magazin veti gasi majoritatea modelelor de verighete din cele 11 colectii Coriolan (SAHARA, NEW CLASSICS, HYPNOTIC, COLECTIA 2012, ENDLESS, DESIRE, DREAM, CLASIC, PASTEL, ELEMENTS si AVANTAGE). De asemenea, puteti opta pentru modificarea unui model existent sau pentru personalizarea modelului preferat, ori pentru serviciul de gravare cu laser (interioara sau exterioara).

3. Cuvinte de Aur

Avem cea mai noua tehnologie in domeniul prelucrarii aurului si momentul in care cream bijuterii la comanda nu putea sa intarzie. Astfel, orice cuvant sau nume de aur poate fi transformat in realitate, sub forma unei bratari, a unei perechi de cercei sau a unui pandantiv cu lant.

CADOU: pentru orice comanda de bijuterie ”Cuvant de Aur” primiti cadou si un diamant de 0.01 ct!

4. Bijuterii unicat, la comanda

Daca aveti o idee pentru o bijuterie unica, am dezvoltat un serviciu special de creare a bijuteriilor la comanda. Va imaginati bijuteria, noi o desenam, ii cream o simulare intr-un program de modelare 3D si apoi o realizam in tipul de aur preferat: alb, galben sau roz, de 14K sau de 18K.

5. Bijuterii de aur

Asa cum v-am obisnuit, si in noul magazin, Coriolan pregateste selectii de bijuterii atat clasice cat si moderne, bijuterii cu pietre pretioase sau semipretioase precum diamante, rubine, smaralde, safire, cuart, ametist, topaz sau perle.

6. Servicii

In noua locatie Coriolan veti putea beneficia de Servicii de reparatii pentru toate bijuteriile de aur si Servicii de gravare, atat pentru verighete cat si pentru alte bijuterii (medalioane, inele, lanturi, bijuterii pentru copii, bijuterii pentru barbati etc.)

Va asteptam sa ne treceti pagul si sa va alegeti cele mai frumoase bijuterii, de la Coriolan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *