Coriolan - cele mai vandute verighete

Care sunt cele mai vandute 10 modele de verighete Coriolan?

Reading Time: 3 minutes

Primim des intrebarea aceasta de la clienti: care sunt cele mai vandute modele? Astfel, am facut un raport si am ajuns la topul celor mai cumparate 10 modele de verighete.

 

1. Modelul V1

Deloc surprinzator, cel mai cumparat model este cel clasic, de baza. Multi dintre cei care pasesc pragul magazinelor noastre vin direct cu intentia de a cumpara ceva „clasic, simplu si nu foarte costisitor”. Iar acest model este exact ceea ce isi doresc!

Coriolan - verighete V1 - top cele mai vandute

 

2. Modelul V253

Apropo de toamna si de covor de frunze, tinerii indragostiti isi aleg un model care sa sintetizeze povestea lor de dragoste, iar acest model pare a avea un succes inedit si pentru ca e impodobit de stralucirea unui diamant.

Coriolan - verighete V253 - top cele mai vandute

 

3. Modelul V247

Din Colectia Pastel, unul dintre modelele iubite de cei care vor un mix echilibrat intre aur galben si aur alb, in acelasi timp clasic, dar cu detalii expresive.

Coriolan - verighete V247 - top cele mai vandute

 

4. Modelul V425

Cel mai bine vandut model din Colectia New Classics, aceasta pereche  reprezinta modelul clasic de verighete, intr-o interpretare moderna si usor romantica, datorita finisajelor rotunde si a liniilor desavrasite.

Coriolan - verighete V425 - top cele mai vandute

 

5. Modelul V512A

Al doilea cel mai bine vandut model al colectiei New Classics, aceasta pereche de verighete este aleasa de cuplurile in care ea isi doreste un model de verigheta cu diamante, care sa se potriveasca cu inelul de logodna. Nici varianta pentru el nu este lasata la voia intamplarii, detaliul cu aur galben sau roz (la alegere) de pe cant, reprezentand singura „abatere” de la modelul clasic.

Coriolan - verighete V512A - top cele mai vandute

 

6. Modelul V402

Un model cu adevarat special, verighetele V402 imbina unicitatea aurului roz cu sobrietatea aurului alb, creand simbolul de iubire perfect pentru un cuplu original si omogen, in ciuda diferentelor de personalitate.

Coriolan - verighete V402 - top cele mai vandute

 

7. Modelul V603C

Cel mai iubit model al Colectiei Sahara, Verighetele V603C sunt create de noi cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, capabila de finisaje precise si interioare perfecte.

Coriolan - verighete V603C - top cele mai vandute

 

8. Modelul V274

Iubitorii de aur roz aleg si modelul acesta din Colectia Desire, in care liniile fine, diamantele discrete si finisajele exclusiviste cuceresc prin simplitate, orice privire.

Coriolan - verighete V274 - top cele mai vandute

 

9. Modelul V349

Colectia 2012 este inca o colectie apreciata si cautata de tinerii indragostiti, datorita liniilor clasice, reinterpretate. Modelul V349 compune in ideea Ying si Yang, aurul alb cu cel galben.

Coriolan - verighete V349 - top cele mai vandute

 

10. Modelul V330

Din Colectia Endless, modelul preferat de viitorii miri – verighetele V330 reprezinta tot o combinatie intre doua tipuri de aur, pentru versatilitatea purtarii lor impreuna cu alte bijuterii.

Coriolan - verighete V330 - top cele mai vandute

 

Daca aveti intrebari despre verighetele Coriolan sau vreti sa discutati cu unul din consultantii nostri pentru a afla ce modele vi se potrivesc, ne gasiti la magazinele Coriolan din Bucuresti si Iasi sau la colaboratorii din toata tara. Vezi aici cum ne poti gasi.

 

Cititi mai multe si despre Cumpararea Verighetelor cu aur la schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.