Coriolan sustine The Woman - editia 2015

Parteneri la Conferinta – The Woman, Cluj Napoca

Reading Time: 1 minute

Conferinta de business este unul dintre acele evenimente la care femeile frumoase, elegante, pasionate de business si de antreprenoriat vin sa se inspire si sa culeaga informatii pretioase de la femeile-model care au reusit sa faca ce si-au propus.

Mai competitive, mai vizibile, mai axate pe tendinte si pe mecanismele folosite in business, femeile au decis: evenimentul „The Woman” este singura conferinta de women leadership din Romania care a reusit sa creasca de la o editie la alta.

 

Evenimentul, transmis live pentru prima data in toata tara, le va avea ca speakeri pe unele dintre cele mai apreciate femei din Romania. Amalia Sterescu (primul ambasador The Woman), Amalia Enache, Patritia Paglieri, Raluca Kisescu, Doina Costache, Monica Ion, Ioana Filipescu, Genoveva Hossu, Cristina Chiriac, Cornelia Nicolae, Alexandra Stoica, Sigina Luca, Carmen Goldenberg sunt femeile care vor vorbi apasat despre ceea ce stiu ele sa faca mai bine.

 

16 femei absolut superbe, pioni importanti pe scena pietei autohtone, care fie conduc corporatii internationale, fie produc branduri romanesti, fie creeaza proiecte in domeniile care le pasioneaza.

 

Coriolan s-a implicat in acest eveniment nu doar pentru incurajarea femeilor in plina ascensiune, ci pentru recunoasterea muncii femeilor implicate in acest proiect. Dincolo de temele apetisante precum „Antreprenoriat feminin”, „Leadership feminin”, „Strategii pentru echilibru intre cariera si familie”, Coriolan a descoperit un potential urias in a face cunostinta cu aceste femei si a le multumi, prin suprizele caracteristice, ca exista.

 

Doamnelor, ne vedem pe 6 martie la Cluj Napoca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *