Coriolan featured in One Band's single Hey you!

One Band – sau cat de frumoasa e iubirea

Reading Time: 1 minute

The greatest thing you’ll ever learn is to be loved and love in return

Ce poate fi mai minunat atunci cand esti tanar? Sa-ti gasesti sufletul pereche si sa poti petrece alaturi de el cat mai mult timp! Adevarat?

Intotdeauna ne-am mandrit cu faptul ca toti cei care aleg inelele de logodna Coriolan sunt barbati adevarati, care cunosc valoarea autenticitatii si pretuiesc femeia de langa ei ca pe o adevarata nestemata. Nu de putine ori se intampla se stam la discutii prelungite cu cei care, nehotarati de model sau de culoarea aurului, vor sa faca alegerea perfecta pentru sufletul pereche.

Ii linistim de fiecare data aducandu-le aminte ca la Coriolan se pot schimba masurile in mod gratuit, fiecare diamant vine insotit de certificat de calitate si ca fiecare inel este atent asezat intr-o cutie cadou.

Tineri si… indragostiti
S-a intamplat sa stam de vorba si cu Vlad, componentul formatiei One Band, care a cerut-o in casatorie pe Criss, frumoasa care ii va deveni sotie. Intre timp, cei doi indragostiti s-au mutat impreuna, intr-o mansarda colorata, eveniment care le-a fost si inspiratie pentru cel mai nou videoclip al lor – „Hey, tu!”.

Si pentru ca noi pretuim tineretea, frumusetea si dragostea lor sincera, am aparut alaturi de ei in cateva secvente din videoclip, subtil, cat sa fim reperati doar de ochi cunoscatori. Vezi aici videoclipul

Suntem alaturi de toti tinerii indragostiti si promisiunea noastra este una puternica, pe care v-o reamintim de cate ori este necesar: Coriolan este mai mult decat un producator de bijuterii, este un partener pe termen lung, o asigurare a calitatii si unicitatii.

Ca sa te convingi, intra in povestea noastra. Vezi toate colectiile de inele de logodna 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *