Coriolan si Zilele de Aur

Reading Time: 1 minute

Coriolan, cel mai iubit brand romanesc de bijuterii, a eliberat 10 zile de Reduceri, Promotii si stocuri de Bijuterii Unicat, special pentru cei care sunt de acord cu zicala “Cadourile senzationale se fac din timp”. Coriolan scrie astfel, impreuna cu voi, timp de 10 zile o poveste fascinanta pentru toti iubitorii de frumos.

De la inteleptii japonezi pana la cei mai spirituali dintre noi, cu totii intelegem ca esenta lucrurilor sta in frumusetea simplitatii. Tanjim dupa emotii puternice, experiente care sa ne infuzeze cu poezia lumii in care traim. Intre toate acestea, actiunea de a darui devine un soi de ritual al sensibilizarii.
Cadourile trebuie sa fie marturii.De dragoste, de devotament, de prietenie. O bijuterie cu pietre pretioase este o dovada incontestabila de pretuire. Nu exista nimic mai pretios, mai valoros si mai autentic decat o bijuterie din aur, incununata de rapsodia unui diamant.

Traditie. Familie. Arta
Am invatat ca, doar in timp, o bijuterie isi justifica investitia. Intr-o lume in care suntem inconjurati de banalitati si indigo-uri volatile, frumusetea unei bijuterii autentice poate constitui o valoare de care se pot bucura generatii intregi.
Tocmai de aceea, Coriolan a creat, pentru prima data povestea Zilelor de Aur. In fiecare Zi de Aur sunteti invitati sa cunoasteti bijuteriile asa cum sunt ele: sincere, cu diamante, cu safire, din aur alb, galben sau roz, pentru daruit sau pentru pretuit.
In fiecare zi veti avea parte de Promotii la Bijuteriile Unicat, astfel incat sa puteti darui din toata inima!
Indragosteste-te in fiecare zi si profita de povestea Zilelor de Aur la Coriolan!
Descopera cadourile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *