Iubirea se marturiseste in Cuvinte de Aur

Reading Time: 2 minutes

O bijuterie cu numele ei? Un pandantiv cu un cuvant de alint? Daca dragostea ar putea fi marturisita intr-un obiect daruit celei mai speciale persoane din viata ta, care ar fi cea mai romantica expresie a sa? Nu-i asa ca ar fi minunat sa-i soptesti in aur numele sau cuvantul cu care o alinti? Sau sa-i oferi in fiecare an o bratara cu cate un motiv pentru care o iubesti? De aceeea, Coriolan a creat Cuvintele de aur, bijuterii personalizate cu numele, cuvintele si simbolurile potrivite dragostei. Pentru a fi atinse, aduse aminte, pretuite in intimitatea gandurilor si a sufletului.

Iubirea nu este doar o stare, o adiere sublima care ne lumineaza existenta. E si o marturisire continua, o grija de a tine vii aceste trairi. La fel cum inseamna celebrarea prezentei acelei persoane unice din viata noastra. Acesta este motivul pentru care Coriolan a transpus aceasta magie in aur, insotind-o cu cel mai de pret cadou: un diamant.

Daca crezi ca iubirea voastra merita pretuirea care i se cuvinte, deschide-ti inima spre ea! Apoi, alege doar in ce forma, in ce cuvinte doresti sa o exprimi. Imaginandu-ti emotia persoanei dragi atunci cand va atinge Cuvantul de aur prins la gat sau la incheietura mainii. Pentru a te ajuta sa te hotarasti, Coriolan iti sta la dispozitie cu cele mai bune ganduri din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *