Iubirea se marturiseste in Cuvinte de Aur

Reading Time: 1 minute

O bijuterie cu numele ei? Un pandantiv cu un cuvant de alint? Daca dragostea ar putea fi marturisita intr-un obiect daruit celei mai speciale persoane din viata ta, care ar fi cea mai romantica expresie a sa? Nu-i asa ca ar fi minunat sa-i soptesti in aur numele sau cuvantul cu care o alinti? Sau sa-i oferi in fiecare an o bratara cu cate un motiv pentru care o iubesti? De aceeea, Coriolan a creat Cuvintele de aur, bijuterii personalizate cu numele, cuvintele si simbolurile potrivite dragostei. Pentru a fi atinse, aduse aminte, pretuite in intimitatea gandurilor si a sufletului.

Iubirea nu este doar o stare, o adiere sublima care ne lumineaza existenta. E si o marturisire continua, o grija de a tine vii aceste trairi. La fel cum inseamna celebrarea prezentei acelei persoane unice din viata noastra. Acesta este motivul pentru care Coriolan a transpus aceasta magie in aur, insotind-o cu cel mai de pret cadou: un diamant.

Daca crezi ca iubirea voastra merita pretuirea care i se cuvinte, deschide-ti inima spre ea! Apoi, alege doar in ce forma, in ce cuvinte doresti sa o exprimi. Imaginandu-ti emotia persoanei dragi atunci cand va atinge Cuvantul de aur prins la gat sau la incheietura mainii. Pentru a te ajuta sa te hotarasti, Coriolan iti sta la dispozitie cu cele mai bune ganduri din lume!

S-ar putea sa iti placa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *