Ce primesti cand alegi o bijuterie Coriolan?

Reading Time: 1 minute

Afla cum garantam servicii impecabile la fiecare experienta de shopping si care sunt beneficiile tale!

Pentru multi dintre noi, cuvinte cum ar fi calitatea, experienta sau profesionalismul, raportate la o marca, nu mai inseamna astazi un punct de diferentiere fata de concurenta. Pe buna dreptate, datorita folosirii lor in exces, pretutindeni, sunt percepute ca facand parte a limbajului de lemn, corporatist.

Cum ar putea, atunci, un brand din domeniul produselor de lux sa comunice astfel de trasaturi, fara a le rosti? In lumea bijuteriilor, unde fiecare piesa trebuie sa atinga perfectiunea de a implini sau a pecetui un vis, ce ar putea face diferenta, de la un brand la altul?

Noi am decis ca exemplele pot tinde spre infinit. De la felul in care este intampinat un client in magazin, la seninatatea cu care un agent de vanzari ofera un zambet sau la modul in care atinge bijuteriile cu manusi albe atunci cand le prezinta, calitatea inseamna o suita nesfarsita de gesturi si masuri de siguranta.

Totusi, la finalul zilei, totul se rezuma la ce primeste de fapt, un client si cum se poate bucura de aceasta. Astfel, ne-am hotarat sa va lasam pe dumneavoastra sa alegeti ce inseamna impecabil si sa decideti, la fata locului daca ceea ce spunem se ridica la asteptarile voastre.

Episodul 1: Descopera aici cele 10 avantaje care te fac sa ai si mai multa incredere in inelele de logodna Coriolan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *