Rochii unice, nonconformiste si jucause

Reading Time: 2 minutes

Rochii extravagante in editii limitate si consultanta stilistica de specialitate?

Imi face o deosebita placere sa iti prezint Chotronette – unul dintre cele mai tinere branduri partenere, alaturi de care poti calatori intr-o lume misterioasa si delicata, presarata cu rochii unice, nonconformiste si jucause.

Accentuand frumusetea si dand sensuri noi expresiei romantice,  80% din creatiile Chotronette sunt alese pentru a fi purtate la nunti si evenimente speciale. Poti descoperi cu usurinta ca multe dintre ele se asorteaza perfect cu bijuteriile noastre cu perle si pietre pretioase.

Clientele apreciaza Chotronette ca fiind cel mai iubit nume iesean din domeniul vestimentar si aproape fiecare e-mail reprezentand o comanda noua incepe cu felicitari si vorbe de admiratie.

Printre frumoasele romance care au Chotronette in garderoba se numara Andreea Balan, Andreea Banica, Lucia, Alexandra Ungureanu, Cosmina Pasarin si Laura Belecciu. Cu aparitii in Vogue Italia si Vogue UK, Chotronette inseamna rochii care tes povesti extravagante si isi fac posesoarele sa gaseasca noi happyend-uri cu fiecare purtare. La granita dintre fictiune si atingere, modele pun accentul pe talie sau valorifica trasaturile fizice prin-un joc special intre transparenta si volum.

Si aceasta nu e tot!

Trebuie sa iti marturisesc  ca le admir pe Silvia Chiteala si Laura Cazacu, tinerele creatoare si stiliste Chotronette, pentru grija  deosebita pe care o acorda brandului croit si curajul de a folosi cele mai noi resurse de comunicare si socializare cu fanii si clientele. Ele isi schimba culoarea parului inainte de prezentarea fiecarei noi colectii si considera ca rochiile cele mai dragute sunt facute pentru a fi dezbracate incetisor.

Te invit sa descoperi care dintre colectiile Chotronette te inspira cel mai mult si sa gasesti, in fiecare rochie, cate un cadou simpatic!

Al tau, Coriolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *