Daruieste pentru a schimba un destin

Reading Time: 2 minutes

Am fost prezenti marti, 4 decembrie, la seara caritabila organizata de fundatia Star of Hope Romania in parteneriat cu Primaria Iasi, care a reunit peste 200 de persoane, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, persoane din mediu de afaceri local si regional si, de asemenea, personalitati din domeniul cultural, politic, medical si universitar. Seara, dedicata sustinerii copiilor cu dizabilitati a purtat numele de „Gala Recunostintei„, pornind de la ideea spectacolului pe care ni l-au daruit minunatii copii.

La eveniment a fost prezent si Excelenta Sa D-l Anders Bengtcen, Ambasadorul Suediei la Bucuresti si ambasadorii campaniei “Daruieste pentru a schimba un destin!” creatoarea de moda, doamna Cristina Nichita si domnul scriitor Dan Lungu.

Am asistat cu emotii la spectacolul caritabil sustinut de copiii cu dizabilitati de la Asociatia Cutezatorii si tinerii cu sindrom Down de la Asociatia Renasterea Sperantei. Ne-au impresionat zambetele sincere ale copiilor, privirile lor vesele si pasiunea pe care o pun in ceea ce fac.

Ne-am implicat cu mare drag in acest eveniment si am decis sa donam bijuterii pretioase, sub forma unor trandafiri, pentru a simboliza delicatetea si frumusetea acestor copii. S-au licitat asadar un inel cu trandafir, din argint stralucitor, in valoare de 400 lei, o pereche de cercei in valoare de 400 lei si un lant cu pandantiv din acelasi set la suma de 1200 lei.

Toti banii care s-au strans in urma licitatiei vor merge catre 45 de copii cu dizabilitati (sindrom down, autism, paralizie cerebrala) in special din mediul rural, care vor beneficia de terapie in cadrul Centrului Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” din Iasi.

Multumim pentru invitatie minunatelor doamne din asociatia Star of Hope Romania si speram sa fi adus o mica bucurie copiilor, care ne-au pregatit un spectacol deosebit si parintilor acestora.

De asemenea, ii invitam pe  toti cei care doresc sa sustina copiii cu dizabilitati pentru a avea un viitor mai bun sa achizitioneze produse realizate chiar de parintii acestora de la standul din Palas Mall- zona Food Court sau printr-o donatie in contul fundatiei RO36RNCB0175033618640001 – BCR Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.