Procesul de fabricare al verighetelor

Reading Time: 2 minutes

Intrebari legate de duritatea aurului, complexitatea procesului de fabricare, continutul aliajelor din aur ne sunt adresate mereu. Unii tineri indragostiti ne intreaba de ce verighetele parintilor lor sunt mai stralucitoare sau mai putin zgariate. Tocmai pentru ca pretuim verighetele la fel de mult ca si voi, am decis sa dezbatem acest subiect. Haideti sa aflam impreuna ce s-a schimbat in ultimii 20 de ani!

Compozitia aurului folosit in productia de verighete difera in functie de aliajele folosite. Legislatia europeana in vigoare a interzis folosirea metalelor alergogene in productia bijuteriilor, obligandu-i pe producatori sa schimbe aliajele folosite pentru producerea aurului pentru bijuterii.

Ce se foloseste acum?

Asadar, acum, nu se mai folosesc aliajele care se utilizau acum 20 de ani, deoarece acestea, cu toate ca intareau aurul mai mult, conferindu-i o duritate mai mare, ele contineau o cantitate mare de nichel – metal alergic pentru piele.

Acum se folosesc aliaje care nu sunt daunatoare pielii (aliaje “prietenoase cu pielea ta”, denumite si proDerma ), insa duritatea aurului nu este la fel de mare. Un alt motiv pentru care bijuteriile, si in special verighetele de acum se fac dintr-un aur mai moale, mai flexibil se datoreaza multitudinii de modele, culori si forme in care se modeleaza.

Asadar, verighetele din zilele noastre se pot zgaria mai usor, insa nu contin metale daunatoare si vin intr-o multime de forme, modele si culori.

De asemenea, daca ati achizitionat verighete dintr-unul din magazinele noastre, beneficiati de serviciul `O intretinere gratuita pe an`.

Pana una alta, noi va recomandam sa aveti grija de verighetele voastre, sa le purtati cu atentie si sa nu le folositi atunci cand depuneti eforturi fizice solicitante sau cand verighetele pot intra in contact cu detergenti, produse cosmetice sau chimice. In rest, le puteti purta cu toata dragostea din lume, cu zambete mari si cu fluturi in stomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.