Mami, tati, cand primesc primul meu diamant?

Reading Time: 2 minutes

Diamantele sunt cele mai pretioase dovezi de iubire. Perfecte, pure si stralucitoare, diamantele au reprezentat dintotdeauna o comoara. De ce sa nu ii daruiesti copilului tau, comoara vietii tale, un diamant care sa dureze vesnic, la fel ca dragostea ta?


Straluciri delicate pentru fetita ta

O fetita trebuie intotdeauna sa fie cocheta. Si, puiul tau, mai presus de toate, trebuie sa straluceasca! Tu stii ca e cea mai frumoasa fetita din cate exista si ca atunci cand va creste mare va fi o domnisoara superba. Daruieste-i, alaturi de grija si atentia ta, o bijuterie pe care s-o poarte si, pe care sa o poata darui la randul ei, nepotilor tai.

Si ce poate sa reziste mai bine in timp si sa scoata in evidenta dragalasenia copilului tau decat o bijuterie micuta si vesela, din aur, cu un mic diamant care sa iti aminteasca de perfectiunea fetitei tale?
Diamante micute pentru baietelul tau

Diamantul reprezinta duritatea, puterea si spiritul neinvins. Un baietel curajos ar trebui sa poarte o bijuterie mica, cu un diamant pretios, care sa-l protejeze alaturi de un sarut al mamei, in fiecare zi si care sa-i aminteasca peste ani de toate aventurile copilariei lui. De la prima plimbare in parc pana la prima julire de la genunchiul drept, de la mazgalirea peretilor cu ciocolata pana la primul meci de fotbal.

Asadar, daruieste-i baietelului tau o amintire pretioasa pentru toata viata, care sa-i fie alaturi in cele mai importante momente ale vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *