Cat de multumiti sunt clientii nostri?

Reading Time: 2 minutes

Coriolan s-a nascut precum o poveste. Am vrut sa impartim oamenilor fericire si, cum pentru a fabrica asta nu-i tocmai usor, ne-am gandit ca verighetele, inelele de logodna si bijuteriile sunt cel mai aproape de ceea ce ne-am propus: sa vedem oameni fericiti.

In mod constant incercam sa imbunatatim serviciile si produsele pe care vi le oferim. Ne adaptam cerintelor voastre, va oferim metode de personalizare a verighetelor si bijuteriilor inelelor de logodna, pentru ca fiecare dintre voi este unic.

Citat clienti Coriolan #1

Citat clienti Coriolan #2

 

 

» Aici iti poti spune si tu parerea despre noi! Vrem sa crestem impreuna cu voi!

Din noiembrie anul trecut si pana in mai, anul curent, am desfasurat o cercetare pentru a vedea cat de multumiti sunteti de produsele si serviciile noastre si care sunt lucrurile care trebuie imbunatatite.

Rezultatele ne-au surprins in cel mai placut mod posibil, atunci cand am aflat ca peste 90% dintre clienti sunt foarte multumiti de compania noastra si implicit de bijuteriile, inelele de logodna si verighetele Coriolan. Profesionalismul si amabilitatea consilierilor de vanzari reprezinta inca un punct pentru care clientii care au cumparat din magazinele noastre ne-ar recomanda si prietenilor lor.

In continuare, suntem deschisi spre toate sugestiile voastre, tocmai pentru a imbunatati comunicarea dintre noi si pentru a va demonstra ca suntem demni de increderea voastra, asteptam cu nerabdare mesajele, dorintele voastre, ideile inedite si nonconformiste, pentru a incerca sa scriem impreuna povestea amintirilor de neuitat.

Bineinteles, pe langa aprecierile si raspunsurile pozitive au existat si nemultumiri, pe care am incercat si incercam constant sa le rezolvam. Ne dorim sa imbunatatim in permanenta comunicarea cu voi, asa ca va asteptam oricand cu sugestii, idei, iar noi vom fi pregatiti mereu cu o solutie la indemana.

Va multumim asadar pentru raspunsurile voastre, am luat la cunostinta toate aspectele si sugestiile mentionate de voi si ne dam toata silinta sa le transformam pe toate in rezultate remarcabile si de durata. Pentru ca o poveste frumoasa nu se termina niciodata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *