Gravarea exterioara pe verighete

Amor vincit omnia – Dragostea invinge totul

Reading Time: 2 minutes

Dragostea – cel mai pur sentiment inca de pe vremea in care se credea ca pamantul este plat, iar timpul nu se masura decat in dorintele soarelui de a apune si de a rasari. Ilustrat in balade, pictat in ulei si acuarela pe panza lemn sau sticla, motiv de razboaie, crime si secrete pasionale, cu titlu de motivatie sau pur si simplu trait la cote explozive, prin note muzicale, acest sentiment a inspirat, fara doar si poate toate geniile lumii in care traim.

Puterea dragostei in istorie

Povestea acestei expresii dateaza din anii 70 i. Hr., din anii in care Publius Vergilius Maro (mai cunoscut sub numele de Virgiliu), a publicat o colectie de poeme despre dragostea neconditionata fata de patrie, istorie si oameni.

De la arta la emotie

Gravarea exterioara a verighetelorGravarea exterioara a verighetelor

 

 

 

 

» Vezi toate pozele cu modelul

“Amor vincit omnia”, cunoscuta si sub numele de “Dragostea victorioasa” sau “Dragostea triumfala”, reprezinta una dintre cele mai faimoase lucrari ale pictorului italian Michelangelo Merisi da Caravaggio. Infatisand un Cupidon voluptuos, specific acelor timpuri, tabloul este considerat una dintre cele mai mari capodopere ale lumii.

Dragostea e infatisata in ulei pe panza sub forma triumfului asupra a tot ceea ce ar putea-o opri. De o claritate aproape fotografica, multa vreme s-a spus ca “Amor vincit omnia” reprezinta pictura perfecta, prin tot ceea ce transmite: caldura, emotie si… sentimentul victoriei.

Simbolul dragostei nesfarsite…

“Amor vincit omnia” este simbolul indragostitilor de pretutindeni. In forma declaratiilor de dragoste, sub forma unor tatuaje pe corp sau sursa de inspiratie pentru muzica, acest citat celebru se regaseste acum, in cel mai original mod cu putinta, pe verighetele a doi tineri care isi vor jura iubire vesnica.

Toate visele tale se pot implini. Trebuie doar sa ajungi sa le cunosti, sa le impartasesti, iar noi te ajutam sa le gravezi astfel incat sa-ti fie aproape de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.