Cum sa alegi inelul de logodna

Cum sa-i aleg inelul de logodna perfect?

Reading Time: 1 minute

Inelul de logodna reprezinta simbolul unei promisiuni pe care un barbat i-o face femeii pe care si-o doreste alaturi de el pentru tot restul vietii lui. Alegerea lui se face in primul rand tinand cont de marime si model, dar si de culoarea si tipul aurului sau de numarul si felul pietrelor pretioase.

Astfel, ca tanar indragostit trebuie sa fii atent la ce bijuterii si accesorii poarta iubita ta in general, pentru a sti ce sa alegi intre aur alb si aur galben. Intre aurul de 14k si cel de 18k, noi il sugeram pe cel de 18k pentru inelele de logodna, pentru ca are o culoare mai intensa si o stralucire mai delicata.

Apoi, trebuie sa te hotarasti in privinta pietrei pretioase. Sa fie doar una sau mai multe? Sa fie diamant sau safir? Sau poate o combinatie intre cele doua? Nu stii cum sa alegi diamantul potrivit? Trebuie sa tii cont de pietrele ei preferate, iar daca nu stii ce sa alegi un inel cu un diamant este ideal. Clasic, elegant si vesnic, orice promisiune insotita de un astfel simbol de iubire va fi acceptata cu zambetul pe buze.

Din momentul in care l-ai ales, l-ai cumparat si l-ai ascuns bine undeva unde ea nu ar cauta niciodata, te poti gandi la o declaratie si te poti pregati pentru un raspuns!

Iti tinem pumnii si va dorim multa fericire!

» Afla cum sa alegi diamantul potrivit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *