Informatii utile despre inelele de logodna

Inelul de logodna cu diamant – ce ar trebui sa stie fiecare barbat?

Reading Time: 1 minute

Un inel de logodna are nevoie de un moment special care sa „ambaleze” intr-un cadru de neuitat amintirea pe care o veti avea. Asadar, totul e simplu cand iubesti, trebuie doar sa acorzi atentie catorva detalii pentru ca viitorul tau sa straluceasca precum un diamant!

1. Pregateste-te din timp cu cateva idei. Cauta pe internet, intreaba-i prietenele, fa tot posibilul sa afli care ar fi modelul care i-ar placea cel mai mult. Cuplurile moderne merg impreuna sa aleaga inelul de logodna, asa ca, daca femeia pe care o iubesti este pretentioasa, te poti gandi si la acest aspect.

2. Calculeaza-ti un buget minim si unul maxim si incearca sa te incadrezi in el.

3. Alege intai de toate metalul: aur alb, aur galben sau platina? Aur de 14k sau de 18k? Platina este cel mai rezistent metal, aurul de 18 k are cea mai intensa culoarea iar cel de 14k are o stralucire deosebita.

4. Hotaraste-te ce fel de piatra preferi. Daca e diamant, nu uita de toate caracteristicile pe care le urmaresti. Daca preferi alta piatra pretioasa, precum safirul, smaraldul sau rubinul, intreaba un consultant de bijuterii despre proprietatile deosebite ale acestor pietre.

5. Nu uita de Certificatul de Garantie! Acesta iti garanteaza valoarea inelului pe care l-ai cumparat. El trebuie sa contina atat gramajul si felul aurului cat si proprietatile si caratele diamantului.

6. Bucura-te! De fiecare moment al pregatirii celei mai mari surprize de pana acum!

Mult succes!

» Afla de ce e mai simplu sa cumperi inelul online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *