Inelul de logodna perfect, cu 3 pietre

Inelele de logodna cu 3 pietre sau „Cum sa gasesc cel mai frumos inel de logodna cu diamante?”

Reading Time: 1 minute

Inelul de logodna este un simbol al unei promisiuni pe care tu o faci femeii pe care o iubesti si alaturi de care vrei sa-ti petrecei cele mai frumoase clipe din viata.

Inelul clasic de logodna are o singura piatra pretioasa, aceasta reprezentand promisiunea ca voi doi veti fi un singur suflet. Atunci cand o femeie iubeste si se asteapta sa fie ceruta de sotie, isi inchipuie deja cum arata inelul perfect. Inelul de logodna cu 3 pietre este insa un model la care viseaza toate femeile.

Fiecare piatra reprezinta o etapa din relatia voastra. Trecutul, adica acele momente in care v-ati cunoscut, in care v-ati indragostit, in care ati iesit pentru prima data la film, in care v-ati plimbat pentru prima oara mana de mana. Viitorul, reprezentat de toate momentele frumoase pe care le veti petrece de acum incolo si prezentul, momentul de bucurie pe care il traiti acum, impreuna.

Pe de alta parte, cele 3 pietre pot reprezenta si personalitatea voastra ca si cuplu (piatra cea mai mare din mijloc) si personalitatile voastre separate, inainte de a va cunoaste.

Cifra 3 este o cifra magica, pe care o gaseam adesea, copii fiind, in cartile cu basme. Acum, e momentul sa va construiti propriul basm, care sa inceapa cu un inel de logodna cu 3 diamante, un zambet plin de emotii si un “Da” rostit din tot sufletul!

» Afla cum gasesti inelul de logodna perfect cu diamant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.