Povestea Viselor cu Dichis

Reading Time: 2 minutes

A fost odata ca niciodata, nu departe de zilele noastre, intr-un spatiu in care personajele indragostite s-au regasit in fiecare din elementele dichisite cu migala in vitrine, un eveniment la care zambetele, frumusetea, stralucirea au fost la ele acasa.

S-au perindat indragostiti, poeti, studenti, artisti, romani si straini de pe meleaguri indepartate pe culoarele umplute cu parfumul experientelor deosebite.

Am dichisit de cu seara magazinul in care aveau sa se petreaca lucruri inedite pentru toti tinerii indragostiti curiosi si dornici de a-si organiza nunta intr-un mod original. Sambata dimineata, ultimele detalii au fost pulverizate cu zambete, dupa care, usile povestii s-au deschis.

La parter, parfumul de cafea si culorile pastelate i-au dus cu gandul pe indragostiti la o dimineata romantica in doi sau la dragostea de acum cativa zeci de azi: ziare vechi, timbre, scrisori de dragoste, pene, puf au creat autenticitatea unui spatiu rustic, savuros. Tot la parter, o zona speciala pentru prezentarea bijuteriilor cu perle i-au fascinat pe vizitatori: perle pretioase, scoici, nisip, sticle adunate de pe marea dragostei, epistole semnate si ravase cu sperante.

In spatele vitrinelor cu bijuterii, se astern, pe frunzele si petalele florilor de la Floral Studio amintiri parfumate: buchete de mireasa lungi si colorate, aranjamente impletite in cale negre, floarea-soarelui sau orhidee elegante.

La baza scarilor ce duc spre etajul 1, treci prin “sufrageria” fetelor de la Chotronette, unde o rochie superba de mireasa vesela si nonconformista iti face strengareste cu ochiul.

La etaj, langa bomboanele de ciocolata sta semeata o alta rochita simpatica, care completeaza numai bine vitrinele agentiei de organizare de nunti The Gathering, in care am descoperit ceva cu adevarat surprinzator: buchete din partituri si pene sau din fermoare negre.

Vis-a-vis de vitrina multiculturala a celor de la Corporate Voyage, unde am putut regasi elemente din fiecare tara demna de petrecerea unei luni de miere, au incantat priviri, paspartou-urile de la Fondante Media: fotografii originale in care dragostea se pastreaza la fel ca in ziua in care au fost facute.

Povestea se termina colorat, cu muzica si luminile, deliciul evenimentului, pentru oricine indraznea sa coboare la demisol pentru a se juca cu butoanele muzicale ale lui Octav sau sa invarta platane.

Timp de 2 zile insorite, sute de cupluri de indragostiti ne-au trecut pragul si au facut parte din povestea noastra cu dichis. Bucurosi, cu vitrinele gatite de sarbatoare, cu bijuterii pretioase si verighete pentru toata viata, va asteptam insa de luni pana sambata, la magazinul Coriolan de pe strada G. Muzicescu.

Zanele bune ale aurului va doresc zile de primavara superbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.