Bijuterii din aur cu rubine si diamante

Bijuteriile cu rubine

Reading Time: 2 minutes

Piatra ideala pentru bijuteriile de familie, rubinul constituie piatra pretioasa pe care bijutierii o pretuiesc cel mai mult. Rezistenta si culoarea ei intensa care dureaza de-a lungul timpului, fac din ea o piatra a „mostenirii de familie”.

Rubinul de asemenea e preferat deoarece el reprezinta pasiunea si dragostea adevarata si de aceea el este supranumit si Piatra Regilor. Pentru a cere in casatorie o domnisoara din inalta clasa, marii burghezi trebuiau sa aduca o cutie de lemn de nuc in care se afla o bijuterie mare de familie cu rubine, de obicei un inel, un colier cu pandantiv sau o tiara cu rubine pretioase.

Inel cu rubine si diamante

Lantisor cu rubine si diamante

Cercei cu rubine si diamante

Avand o culoare la fel de intensa precum cea a sangelui, rubinul este deseori vazut ca si o piatra a sacrificiului. Se spune ca si Julieta a primit de la Romeo un inel cu rubin, semn al dragostei lui nemarginite.

Tezaurul Romanovilor ascundea multe bijuterii, dintre care majoritatea cu rubine, deoarece erau considerate bijuteriile familiei rusesti. Rubinul e piatra dragostei si a personalitatilor marcante, a a celor persoane care ies usor in evidenta, care se fac usor remarcate.

Unde gasesc bijuterii cu rubine?

In Iasi

La magazinul Coriolan din Iasi, de pe strada G. Muzicescu.

» Vezi adresa

Online

Pe site-ul Coriolan puteti comanda bijuterii cu rubine indiferent de unde sunteti.

» Vezi bijuterii cu rubine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *