Bijuterii din aur cu perle

Bijuteriile cu perle

Reading Time: 2 minutes

Perlele, aceste miracole ale adancurilor, au atras si fascinat inca din timpuri stravechi. Ele simbolizau la inceput bogatia, intelepciunea, puterea, pentru ca mai apoi, ele sa reinventeze definitia elegantei, a bunului gust si a rafinamentului.

Ce simbolizeaza perlele?

Si astazi perlele au semnificatii dintre cele mai frumoase, fiecare cultura avand cel putin o legenda legata de aceste minuni. Femeile, incepand cu Cleopatra, ajungand pana la Coco Chanel, Audrey Hepburn si incheind cu marile nume ale caselor regale din prezent, au pretuit dintotdeauna bijuteriile cu perle. Pentru unicitatea lor, pentru simplitate si pentru eleganta in care invaluie fiecare zambet.

 

Bratara din perle naturale

Cercei cu perle naturale

Colier din perle naturale

In Egiptul Antic femeile de vita nobila dormeau cu pandantive sau coliere mari cu perle, pentru ca atunci cand se trezeau sa fie proaspete, frumoase si iubite, precum perlele.

Cerceii cu perle sunt bijuteriile cele mai cautate de femei, datorita legendei care se ascunde in spatele lor. Se spune ca atunci cand lacrimile sirenelor din apele oceanelor atingeau pamantul, se transformau in perle pretioase montate apoi in cercei pentru printese.

Inelele de logodna cu perla reprezinta unicitatea relatiei, puritatea, inocenta si dragostea care ii leaga pe cei doi si se spune ca nici o fata nu a refuzat pana acum un inel cu perla. Asadar, domnilor daca vreti sa auziti un „DA” sincer si zambitor, nu ezitati sa alegeti perlele, in orice fel de bijuterii.

Unde gasesc bijuterii cu perle?

  In Iasi

La magazinul Coriolan din Iasi, de pe strada G. Muzicescu.

» Vezi adresa

  Online

Pe site-ul Coriolan puteti comanda bijuterii cu perle indiferent de unde sunteti.

» Vezi bijuterii cu perle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *