Noul magazin de bijuterii Coriolan din centrul Iasului

Noua casa a bijuteriilor Coriolan

Reading Time: 2 minutes

Exista mereu in viata noastra un moment in care ne dorim sa ne autodepasim, sa fim mai buni decat am fost pana atunci, sa ne reinventam si sa aratam acest lucru tuturor!

Ceva superb…

Da! Ceva superb urmeaza sa ti se intample. Cu tine si cu modul in care iubesti. Si, pentru asta, Coriolan si-a deschis de curand, usile unui nou magazin. Un loc elegant, fascinant, pretios, in care fiecare dintre voi se poate simti ca intr-un palat al bijuteriilor extraordinare. Nu degeaba este cel mai mare magazin de bijuterii din zona Moldovei!

Noul magazin Coriolan e dedicat bijuteriilor din aur si pietre pretioase si se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos, tuturor indragostitilor romantici, tuturor acelora care vor sa fie deosebiti si apreciati. Pentru domni este exact locul pe care l-au asteptat de ceva vreme, locul unde pretentiile si gusturile oricarei doamne sau domnisoare isi gasesc leacul potrivit. Pentru femei, noul magazin Coriolan va deveni o destinatie, un refugiu, un spatiu in care frumusetea se impleteste cu grandoarea unei adevarate case de bijuterii.

Ce gasesti acolo?

Nu stim ce cauti tu, dar stim sigur ce vei gasi! Oameni frumosi, consultanti zambitori, vitrine largi de prezentare, bijuterii fantastice, multe pietre pretioase veritabile si o atmosfera de vis.

La parter, vei gasi majoritatea produselor Coriolan, adica verighete – de la cele mai simple modele pana la cele mai extravagante, bijuterii pentru doamne, domnisoare si copii si bineinteles, accesorii pentru barbati. Ai de ales dintre cateva mii de bijuterii, atat creatii proprii Coriolan, cat si modele ale caselor de bijuterii de renume din Italia, Germania, Israel si Hong Kong. De asemenea, inelele de logodna au un spatiu special de prezentare, care abia asteapta tinerii indragostiti!

Etajul 1 e destinat frumosului si extravagantului. Aici te poti delecta cu bijuterii deosebite cu perle, pietre pretioase si diamante, care abia asteapta sa fie puse in valoare, purtate evident de tine sau de cineva care ti-e drag.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam cu drag la noul magazin Coriolan, din Iasi, strada Gavriil Muzicescu, nr. 7, mai jos de Casa de Cultura a Studentilor. Sa ne spui cum ti se pare. Daca nu reusesti totusi sa ajungi la Iasi, puteti gasi aici alte detalii, precum si cateva fotografii.

Spor la cumparaturi si alegeri pline de inspiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *