Cum isi doresc femeile sa fie cerute in casatorie?

Reading Time: 2 minutes

De curand, un vechi prieten si-a cerut prietena de sotie. Dupa o luna de meditatii, frasuieli, stres, a hotarat ca cel mai bun mod de a o cere in casatorie este sa rezerve un separeu la un restaurant. S-a gandit ca ar fi perfect sa mearga impreuna acolo, sa comande pentru inceput o sticla de vin, iar dupa primul pahar el sa se aseze in genunchi si sa puna marea intrebare. De aici ne-a venit ideea noului articol: „Cum isi doresc femeile sa fie cerute in casatorie?”

Totul a decurs conform planului: el a intrebat, ea a spus `Da!`, au luat o cina foarte romantica, totul a fost perfect. A doua zi insa, domnisoara cu pricina mi-a dezvaluit faptul ca, desi totul a fost extraordinar, marcant, totusi cererea in casatorie la un restaurant este cam de moda veche. Ea si-ar fi dorit un loc neobisnuit, romantic si cu semnifiatie pentru amandoi. Asadar, cum isi doresc femeile sa fie cerute in casatorie? 🤔

Cand vine vorba de cererea in casatorie, pentru femei romantismul nu este suficient; ar mai trebui si putina ingeniozitate. 😉

Conform unui articol publicat in newsletter-ul JCK, femeile prefera sa fie cerute de sotie in locuri inedite, romantice si private in acelasi timp (sub o cascada, in varful turnului Eiffel, pe o stanca in varful muntelui etc).

Iar daca cererea include si mici jocuri, cu atat mai bine. O idee de joc ar fi urmatoarea: sa i se ofere un buchet de flori si sa i se ceara sa descopere care floare miroase cel mai frumos, inelul fiind ascuns in una din ele.

Daca sunteti in cautarea locului perfect pentru marele pas, iata cateva sugestii:

  • Pe acoperisul blocului;
  • La munte, pe partie;
  • Intr-o barca, in mijlocul unui lac;
  • In locul in care v-ati cunoscut.

La final o scurta recomandare: evitati sa o cereti de sotie intr-un loc public, de fata cu alti oameni deoarece emotiile sunt puternice, iar prezenta unor persoane necunoscute ar putea creste stresul si tensiunea momentului.

Acestea fiind spuse, va doresc sa fiti fericiti! ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.