Coriolan si targurile de nunti – ce am invatat din 47 de participari

Reading Time: 1 minute

Din momentul in care Coriolan a inceput productia de verighete in anul 2000, una dintre principalele modalitati de promovare alese a fost prezenta la targurile de nunti.

Daca la prima vedere aceste evenimente sunt perfecte pentru voi, cei care sunteti in cautarea de solutii pentru organizarea nuntii, la o privire mai atenta va veti da seama ca un targ de nunti nu este momentul cel mai potrivit pentru a va alege verighetele.

Dupa cele 47 de targuri la care au participat membrii echipei Coriolan de-a lungul anilor, am ajuns la unele concluzii pe care le impartasim cu voi acum:

  • nu este indicat sa dati comanda de verighete la un targ. Aprox. 40% din comenzile luate la targuri au fost refacute in fiecare an: cei mai multi dintre clienti aveau degetele umflate din cauza oboselii si marimile luate la targ nu erau cele reale.
  • – aglomeratia caracteristica targurilor de nunti nu permite consilierilor de vanzari sa se ocupe de fiecare client cu atentia pe care o merita.
  • – conditiile de luminozitate inadecvata bijuteriilor din aur conduc des la situatii in care clientii nu pot admira asa cum s-ar cuveni modelele de verighete prezentate.

Tinand cont de aceste neajunsuri ale targurilor de nunti pentru prezentarea de verighete, dar si de importanta verighetelor pentru fiecare dintre noi (pana la urma, dupa nunta ramanem cu fotografiile si verighetele), am hotarat ca din acest an sa nu mai participam la astfel de evenimente.

Toate eforturile noastre sunt acum concentrate pe oferirea unei experiente de cumparare cat mai placuta in show-room-urile noastre din Iasi si Bucuresti, si la cei peste 80 de Distribuitori din toata tara.

Daca doriti sa fiti tot timpul la curent cu noutatile Coriolan, ne puteti urmari pe Facebook si va puteti abona la newsletter-ul nostru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *