Garantie la verighete si la inelele de logodna

Reading Time: 1 minute

Orice relatie se bazeaza pe incredere. Atunci cand relatia are la baza aur, diamante si alte nestemate, increderea se traduce prin „certificat de garantie”. Toate bijuteriile din aur si pietrele pretioase trebuie sa fie insotite de un certificat de garantie care sa le ateste autenticitatea.

Certificatul de garantie oferit pentru verighetele si inelele de logodna Coriolan atesta titlul aliajului din aur si, detalii despre diamant, daca este cazul.

Tot ca o forma de garantie, inelele de logodna si verighetele Coriolan sunt marcate conform legislatiei in vigoare pentru comercializarea bijuteriilor:

Marca de garantie proprie de producator IS02 (semnul individual inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor);

Marca titlului aurului (585 pentru aur de 14K  sau 750 pentru aur de 18K).

Garantia Calitatii Coriolan acopera eventualele probleme cauzate de defecte de fabricatie si de neconcordanta cu caracteristicile prespecificate.

Certificatul de Garantie Coriolan se acorda pentru toate bijuteriile din aur oferite (bijuterii, inele de logodna si verighete).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.